Услуги

Нашата клиника за жената  разполага с необходимата апаратура, условия и опитни специалисти за провеждане на множество операции.

При нас не е необходимо да оставате определен брой нощувки. Пролежаването за повече от 12 часа след процедурата става само при необходимост. През цялото време за Вас ще се грижи опитен медицински персонал.

Имаме  сключени договори с водещи столични болници за водене на нормално и оперативно раждане.

Категории услуги

Гинекология

Иконка — Гинекология
Иконка —

Прегледи и изследвания

Целта на нашия медицински център е да осигури максимално качество на обслужване, при минимален престой в лечебното ни заведение. В световната практика тенденцията е колкото се може повече медицински дейности да се правят в амбулаторната-доболничната помощ, като тази практика да не намалява сигурността за пациентите.

Прочетете още >
Иконка —

Гинекологични операции

Разполагаме с най-модерна и надеждна техника за диагностика и лечение, които дават възможност за минимална инвазивност и максимално съхраняване на женската полова система. По-точната диагностика позволява и по-прецизно лечение.

Прочетете още >

Акушерство

Иконка — Акушерство
Иконка —

Наблюдение на бременност

Mclinic полага големи грижи за бременните си пациентки. Вашите въпроси и конкретни случаи обогатяват и нас като професионалисти, така че не се притеснявайте да питате. Както дори и децата знаят „няма глупави въпроси“. За да Ви запознаем по-подробно с етапите на нашата женска консултация вижте акушерския справочник.

Прочетете още >
Иконка —

Инвазивни методи

Инвазивните методи са методи, при които има нарушение на тъканната цялост на организма. Теоретично при тези методи рискът от усложнения е по-голям. Основната мотивация при тези методи е полезността и необходимостта им, която подлежи на обсъждане и съгласие от страна на пациента.

Прочетете още >

Болнична помощ

В случаите, при които пациентът се нуждае от болнични грижи, ние без да се колебаем, ще го насочим към болнично заведение.

Медицинския център има сключен договор за водене на вагинално раждане и секцио със следните болнични заведения:

Семейно планиране

Иконка — Семейно планиране

Решението дали да имате деца или не, за някои от Вас е едно от най-трудните решения в живота. Ние можем да Ви дадем съвет относно методите за предпазване от нежелана бременност, както и да Ви дадем ценна информация при планиране на дете. Заедно можем да съставим план на бременността и раждането, да поговорим за възможните рискове или да разсеем някои ваши страхове и да направим бременността Ви по-спокойна и щастлива. Ако сте преминали през предишни несполуки или имате проблем със забременяването, ще направим всичко възможно да обсъдим и потърсим възможните причини за това.