Екипът на Mclinic

Специфични гинекологични нарушения

Много от гинекологичните нарушения засягат значителен процент от жените. Приблизително 30% от тях страдат от миома до 35-годишна възраст, хронична болка в таза, обилни менструации и неправилни маточни кървения. Това са само част от състоянията, за които нашите специалисти са изключително добре подготвени.

Обилни менструации и неправилни маточни кървения

Менструалните разстройства и неправилните маточни кървения са причина № 1 жените да посетят своя акушер-гинеколог.

Ето защо нашият екип, който включва лекари с богат диагностичен и хирургичен опит, е изградил специализирано направление в клиниката за диагностика и лечение на неправилни маточни кървения миоми, полипи и други специфични гинекологични нарушения. Създадени са точни протокол и подход за оценка на проблема и прилагането на най-доброто лечение спрямо спецификата на индивидуалния случай. Вярваме, че хистероскопията (hysteroscopy) е златен стандарт в гинекологията, както за диагностика, така и за лечебни минимално инвазивни процедури при вътрематочни патологии.

С какво сме различни и защо да се доверите на Mclinic?

Нашите медицински специалисти редовно организират срещи (консилиуми), за да обсъждат по-сложните случаи. По този начин ви гарантираме, че като пациенти, вие ще получите най-високото ниво на грижа. Не на последно място – предоставяме опцията за второ мнение по отношение на възможностите за диагностика и лечение – силно уверени сме, че вашият избор трябва да бъде информиран преди да вземете окончателно решение за посоката на действие. След подробна оценка на медицинските данни екипът ни ще коментира задълбочено всички възможни и подходящи за вас варианти на лечение. Не забравяйте – ключът към успешното лечение, е правилната диагноза.

ОБЩ ПРЕГЛЕД
ДИАГНОСТИКА
ЛЕЧЕНИЕ